GÜNGÖR MAHALLESİ ANAOKULU
GÜNGÖR MAH. 905 SK. GÜNGÖR MAHALLESI ANAOKULU BLOK NO: 13 YÜKSEKOVA / HAKKARİ

VİZYON

Öğrencilerimizin ilgi ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak beden, zihin, duygu gelişimlerini ve iyi alışkanlıklar kazanmalarını sağlamak; çocukların okulu ve eğitimi sevmelerinim sağlamak. Onların toplum içinde olumlu tutumlar sergileyen, başarılı ve mutlu çocuklar olmasını hedefleyen bir eğitim yuvası olmaktır.

MİSYON

Okulumuzda Saygı sevgi işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırma; Atatürk, vatan, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen, çevresiyle rahat bir iletişim kurabilen yaratıcı bireyler yetiştirmeyi hedef alan ve onları ilköğretime hazırlayıcı okul öncesi eğitim kurumuyuz

Öğretim Şekli :SABAH ve ÖĞLE ŞEKLİNDE İKİLİ EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.

SABAH ve ÖĞLE ŞEKLİNDE İKİLİ EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.

Ders Başlama ve Bitiş

SABAH EĞİTİMİ 08:30-12:30 ÖĞLE EĞİTİMİ 13:00-17:00 ARASINDA EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.

OKUL KALORİFERLİ SİSTEMLE ISINMAKTADIR.

MERKEZ OKULUDUR.